Βλαδίμηρος Σιήκκης το απόλυτο φαβορί- ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ

Φαίνεται πως η Πάφος γουστάρει πολύ Survivor φέτος! Κάτι η πολιτιστική πρωτεύουσα, κάτι ο δυναμικός της δήμαρχος, δεν συμμετέχει απλά, αλλά διεκδικεί με πολλές αξιώσεις μια θέση στους εκλεκτούς του δημοφιλούς μαραθωνίου επιβίωσης, δύναμης, ταχύτητας, μα πάνω από όλα ψυχολογικής αντοχής.

Ο γνωστός νεαρός επιχειρηματίας Βλαδίμηρος Σιήκκης, πρέπει να θεωρείται πλέον ίσως και ακλόνητο φαβορί για να αντιπροσωπεύσει την Κύπρο ουσιαστικά, στην ομάδα των Μαχητών. Όπως μάθαμε ο Βλαδίμηρος ήταν από τους πρώτους που πήραν το τηλεφώνημα και πέταξε για τα casting της Αθήνας. Από την πρώτη στιγμή ξεχώρισε για το χαρακτήρα και την αγωνιστικότητα του, και αυτό το πληροφορηθήκαμε από κύκλους της παραγωγής που δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την υποψηφιότητα και ένιωσαν δικαιωμένοι για την επιλογή τους. Απέδειξε πολύ γρήγορα ότι θα είναι πολύ δύσκολο για τους ιθύνοντες του Survivor να στρέψουν αλλού το βλέμμα για τον φετινό Κύπριο του παιγνιδιού.

10403190-10153832414922766-7472944393802554948-n.jpg

Ηταν στους πρώτους τρείς των εντατικών αγωνισμάτων τύπου crossfit, αποδεικνύοντας πως είναι σκληρό καρύδι και σωματικά, με ευλυγισία και αντοχή. Σχεδόν αμέσως η παραγωγή τον ενημέρωσε πως περνούσε στην επόμενη φάση, ενώ την επομένη (το Σάββατο που πέρασε), έκανε εξαιρετική εντύπωση και στη συνέντευξη με τη ψυχολόγο της παραγωγής, μέσα από τα 15 άτομα που πέρασαν τη δοκιμασία. Όπως μάθαμε, τον Βλαδίμηρο προσέγγισαν άτομα της παραγωγής, μέρος της ομάδας που λαμβάνει τις αποφάσεις και εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για τις σωματικές και ψυχικές δυνάμεις. «Έχεις ψυχή αγωνιστή», του ανέφερε ανώτερο στέλεχος της παραγωγής. Τώρα αναμένει το τελικό αποτέλεσμα, και από ότι φαίνεται εκ του αποτελέσματος των casting σε όλα τα επίπεδα, θεωρείται μεταξύ των δύο επικρατέστερων Κύπριων ανάμεσα στους 11 που απέμειναν.

jjpu.jpg

Σύμφωνα με πηγές μας, τόσο στην Κύπρο όσο και την Ελλάδα, ο Βλαδίμηρος είναι αυτός που έχει τη δυναμική για να κάνει το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο, και η παραγωγή φαίνεται να δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη στη δέσμευση του να αντεπεξέλθει στις σκληρές συνθήκες Survivor και να αποτελέσει από τις μονάδες που θα ξεχωρίσουν.

Κρίσιμες αποφάσεις αυτή την εβδομάδα.       

TVone

Pafos Daily

Αποσκοπούμε στην 24ωρη έγγυρη ενημέρωση σας.