ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ ΠΑΦΙΤΙΣΣΑ ΗΘΟΠΟΙΟ, ΑΝΤΡΗ ΣΕΡΓΙΟΥ.

Η  22χρονη, νέα, ταλαντούχα ηθοποιός Άντρη Σεργίου, η οποία έχει τελειώσει τις σπουδές της στην δραματική σχολή ”Βλαδίμηρου Καυκαρίδη”, εντυπωσίασε με την εμφάνιση της στην νέα τηλεοπτική σειρά του Alpha, “Το τατουάζ”. (Το επεισόδιο θα προβληθεί στην Κύπρο την ερχόμενη εβδομάδα.)

Η Άντρη Σεργίου, στην πρώτη της συνέντευξη μίλησε αποκλειστικά, στην Ραφαέλα Ελευθερίου για το PafosDaily.com, για τις σπουδές της, την υποκριτική αλλά και την συμμετοχή της στην σειρά.

Πώς αποφάσισες να γίνεις ηθοποιός;

Το πώς αποφάσισα να γίνω ηθοποιός, θεωρώ πως είναι μια ερώτηση που όσες φορές και να μου την κάνουν δεν μπορώ να δώσω απάντηση. Το μόνο που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι πώς την στιγμή που υποδύομαι κάποια άλλη νιώθω πολύ άνετα, γίνομαι ένα με τον ρόλο. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνει οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα, ακόμη και να μου ζητηθεί να δουλεύω 24ώρες το 24ώρο θα το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη.

 

Πώς προέκυψε η συμμετοχή σου στην σειρά;

Το  καλοκαίρι είχα πάει στο δεύτερο κάστινγκ του Τατουάζ, λόγω του ότι το πρώτο έγινε κατά την διάρκεια των τελικών μου εξετάσεων στη σχολή και δεν μπορούσα να παρευρεθώ.   Πριν από δύο μήνες, περίπου, με κάλεσαν για το ρόλο της ”Γιάννας”.

 

Πώς ήταν η εμπειρία σου στα γυρίσματα, μιας και είναι η πρώτη σου τηλεοπτική δουλειά;

Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μου έδωσαν την ευκαιρία να συμμετέχω στην σειρά, την παραγωγή, τον αγαπημένο μου σκηνοθέτη, Κώστα Αναγνωστόπουλο και τον συνάδελφό μου, Νίκο Πολυδερόπουλο για την πολύ όμορφη συνεργασία. Πραγματικά, νιώθω πολύ τυχερή που βρέθηκα στην συγκεκριμένη σειρά, από την πρώτη στιγμή,  με είχαν αγκαλιάσει και καθοδηγήσει όλοι, μιας και ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά. Η εμπειρία μου στα γυρίσματα ήταν φανταστική, αφού είχα και την τύχη να κάνω και γυρίσματα στην Αθήνα.  Το κλίμα ήταν ευχάριστο και σίγουρα δεν θα ξεχάσω ποτέ τα πρώτα μου γυρίσματα για πάρα πολλούς λόγους.

Ποια είναι τα σχέδια σου για το μέλλον;

Το μόνο που θέλω είναι να εξασκούμαι συνεχώς για να γίνομαι καλύτερη και μακάρι να μου δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες, για να κάνω αυτό που πραγματικά αγαπώ.

 

 

Συνέντευξη: Ραφαέλα Ελευθερίου

Pafos Daily

Αποσκοπούμε στην 24ωρη έγγυρη ενημέρωση σας.