Απευθείας Κακουργιοδικείο ο 22χρονος για υπόθεση βιασμού, κλοπής και επίθεσης σε βάρος 29χρονης

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο παραπέμφθηκε στις 11 Δεκεμβρίου του 2017  22χρονος κάτοικος Λεμεσού ο οποίος έχει συλληφθεί για υπόθεση ληστείας, βιασμού, κλοπής από κατοικία, παράνομη είσοδο σε κατοικία και  επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης σε βάρος 29χρονης πρώην συμβίας του στην Κάτω Πάφο

Ο 22χρονος προσήχθη σήμερα ενώπιον του  Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο διέταξε μέχρι την προσαγωγή του στις 11.12.2017 στο Κακουργιοδικείο  να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Εναντίον του 22χρονου εκδόθηκε και διάταγμα αποκλεισμού του από την περιοχή της κατοικίας της πρώην συμβίας του και από την οικία της.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης ο 22χρονος μετέβη στην κατοικία  της παραπονούμενης και εισήλθε σ’ αυτήν παρά την άρνηση της.

Στην συνέχεια η 29χρονη όταν αυτή αποκοιμήθηκε και ακολούθως ξύπνησε είδε  τον νεαρό να μην έχει φύγει από την κατοικία της και μετά από έντονη λογομαχία και επίθεση που δέχτηκε, σύμφωνα με την καταγγελία της, αυτός της  απέσπασε το κινητό της, χρηματικό ποσό ύψους 800 ευρώ και τράπηκε σε φυγή.

Η 29χρονη που διατηρούσε στο παρελθόν δεσμό με τον νεαρό μετέβη στο Τμήμα Επειγόντων  όπου και κατήγγειλε τον βιασμό της.

ΚΥΠΕ

Pafos Daily

Αποσκοπούμε στην 24ωρη έγγυρη ενημέρωση σας.