Εκτός Κύπρου η δύναμη του Βλαδίμηρου για Survivor 2 (ΒΙΝΤΕΟ)

Όσο φουντώνει ο ανταγωνισμός και φθάνουν οι μέρες για τα πρώτα casting του Survivor 2, οι υποψήφιοι δείχνουν και τις δυνάμεις τους. 

Ο Βλαδίμηρος Σιήκκης, γνωστός επιχειρηματίας από τη Γεροσκήπου, προβάλλει ήδη σε πολλούς κύκλους ως φαβορί για μια θέση μεταξύ των δεκάδων χιλιάδων που θα υποβάλουν αίτηση. Και φαίνεται πως η στήριξη του φθάνει και πολύ πιο πέρα από την Κύπρο.

Έχοντας μεταπτυχιακό στο marketing management από πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και αναπτύσσοντας έντονη δράση με τον Ελληνισμό της παροικίας κατά τη διάρκεια των σπουδών του, έχει κερδίσει μεγάλη εκτίμηση μεταξύ των αποδήμων και ιδιαίτερα των Κυπρίων της Νέας Υόρκης.

Γνώρισε σημαντικά στελέχη της παροικίας, με τα οποία διατηρεί ακόμη στενές σχέσεις. Ταξίδεψε σχεδόν σε όλες τις Αμερικανικές πολιτείες, γνωρίζοντας απόδημους από Κύπρο και Ελλάδα.

Όπως διαπιστώνουμε, ο Ελληνισμός της Αμερικής τον στηρίζει ένθερμα στην προσπάθεια του για το Survivor, αφού παρά το νεαρό της ηλικίας του, κατά τη διάρκεια των σπουδών του, αγαπήθηκε για την ανιδιοτελή προσφορά του και τη συμμετοχή του σε πολλές δραστηριότητες. Πρόσφατα μάλιστα ήταν φιλοξενούμενος μέσω skype στην εκπομπή του γνωστού Ελληνοαμερικανικού radio host Άγγελου Αγγελάτου, ο οποίος ζει και εργάζεται στο Μαϊάμι. Ενός ανθρώπου αυτοδημιούργητου που μετανάστευσε αρχικά στον Καναδά και στις αρχές της δεκαετίας του 80 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

O Aγγελάτος μετέφερε στον Βλαδίμηρο Σιήκκη τη στήριξη μεγάλης μερίδας των αποδήμων και σύντομα μάλιστα δεν αποκλείεται να φιλοξενηθεί και σε άλλες εκπομπές.

Ο ίδιος ο Βλαδίμηρος δηλώνει ότι στόχος του Survivor δεν είναι αυτή καθαυτή η δημοσιότητα αλλά να ανακαλύψει καινούριες πτυχές της προσωπικότητας του και να δοκιμαστεί σε ένα δύσκολο αγώνα, γεμάτο αδρεναλίνη και ανατροπές. Υπόσχεται σε όσους τον υποστηρίζουν ότι θα δώσει τον καλύτερου εαυτό για να αποτελέσει ένα από τους μαχητές του Survivor 2.

TVONE

Pafos Daily

Αποσκοπούμε στην 24ωρη έγγυρη ενημέρωση σας.