Ένα bar-resto αναμφίβολα διαμάντι για την Πάφο.

Φέτος η χρονιά άνηκε ολοκληρωτικά στην Πάφο και όλα τα φώτα ήταν στραμμένα στην πόλη μας. Το ΠΑΦΟΣ2017, μας έκανε μάρτυρες σε μεγάλες αλλαγές καθώς οι μεγαλειώδεις πολιτιστικές εκδηλώσεις αλλά και τα έργα που έχουν γίνει, μας έκαναν να αγαπήσουμε το νέο πρόσωπο της πόλης μας.

‘Eνα μαγαζί όμως, κεντρίζει το ενδιαφέρον μας και είναι χωρίς αμφιβολία ένα κτίριο διαμάντι για το κέντρο της Πάφου.

Πρόκειται για το Pafos House, ένα αναπαλαιωμένο αρχοντικό σπίτι με μία από τις πιο όμορφες αστικές αυλές. Μπαίνοντας στο εσωτερικό του, το ξύλινο πάτωμα, τα μεγάλα παράθυρα και το χαρακτηριστικό μεγάλο ταβάνι θα σε κάνουν να νιώσεις πως βρίσκεσαι σε άλλη δεκαετία.

Το Pafos House εξυπηρετεί μια μεγάλη κοινότητα πελατών αφού λειτουργεί σαν all day χώρος,  σερβίροντας καφέ το πρωί και διάφορα σνάκ και γεύματα το μεσημέρι άλλα και το βράδυ. Το μενού περιλαμβάνει νόστιμες μπριζόλες, στήθος κοτόπουλο, σουβλάκι, σαλάτες και πιάτα από τη διεθνή και μεσογειακή κουζίνα.

Εάν θέλετε να παίξετε τα αγαπημένα σας επιτραπέζια παιχνίδια ή χαρτιά είναι ο ιδανικός χώρος για να το επισκεφτείτε με την παρέα σας. Για τους λάτρεις της Πιλόττας αλλά και της Μπιρίμπας, το Pafos Ηouse  διοργανώνει κάθε βδομάδα διαγωνισμούς Πιλόττας και Μπιρίμπας.

To Pafos House αγαπά τις live μουσικές βραδιές και αυτή την στιγμή  μπορείτε να απολαύσετε κάθε Παρασκευή και να ακούσετε μαζί τους τα αγαπημένα σας Ελληνικά τραγούδια.

Pafos Daily

Αποσκοπούμε στην 24ωρη έγγυρη ενημέρωση σας.