Οι νέες προσλήψεις στην Αστυνομία μέσα Νοεμβρίου

Γύρω στις 13 Νοεμβρίου θα γίνουν οι νέες προσλήψεις στην Αστυνομία, αφού ολοκληρώνονται σταδιακά όλες οι απαιτούμενες δοκιμασίες για την πλήρωση 250 θέσεων, όπως ανέφερε ο Βοηθός Αρχηγός της Αστυνομίας και Πρόεδρος του Συμβουλίου Προσλήψεων Δημήτρης Δημητρίου.

Εξάλλου ο κ. Δημητρίου αναφέρθηκε και στην απόφαση να κληθούν, εκ νέου, οι υποψήφιοι που είχαν κοπεί στη δοκιμασία της χειρολαβής, αφού διαπιστώθηκε ότι το δυναμόμετρο που χρησιμοποιήθηκε για τη συγκεκριμένη εξέταση είχε ένα πρόβλημα ως προς το βαθμό ακρίβειάς του. Αυτό, είπε, εντοπίστηκε από τον επιστημονικό προϊστάμενο του ΚΟΑ που είναι μέλος της Επιτροπής προσλήψεων και ενώ η διαδικασία βρισκόταν σε εξέλιξη.

Στη συνέχεια αποφασίστηκε να επανακληθούν οι υποψήφιοι που κόπηκαν σε αυτή τη διαδικασία, μετά τον επανακαθορισμό του βαθμού ακριβείας του μηχανήματος.

Ο κ. Δημητρίου διαβεβαίωσε παράλληλα ότι δεν κλήθηκαν εκ νέου υποψήφιοι που κόπηκαν σε άλλες αθλητικές εξετάσεις, απαντώντας στις ανησυχίες που δημιουργήθηκαν ανάμεσα στους υποψηφίους. Σημείωσε επίσης ότι αυτοί που πέρασαν τις εξετάσεις είναι διασφαλισμένοι.

Την ερχόμενη Κυριακή, όσοι πέρασαν τις εξετάσεις θα κληθούν στα ψυχομετρικά τεστ τα οποία θα γίνουν στο χώρο της κρατικής έκθεσης. Από αυτούς που θα περάσουν και στα ψυχομετρικά τεστ θα καταρτιστεί  ο πίνακας  διοριστέων, ο οποίος ισχύει για ένα χρόνο.

Υπενθυμίζεται ότι για τις συγκεκριμένες θέσεις στην Αστυνομίας λήφθηκαν 2899 αιτήσεις, ενώ στις εξετάσεις πέρασαν 491 από τους υποψηφίους.

ΚΥΠΕ

Pafos Daily

Αποσκοπούμε στην 24ωρη έγγυρη ενημέρωση σας.