Ξεκίνησε σήμερα το Street Art Square 2017 του Πάφος 2017 .

Μετά την επιτυχία των δυο προηγούμενων διοργανώσεων της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης Πάφος 2017,  “Street Art Square” τον Οκτώβριο του 2015 και του 2016 (οδός Κώστα Καρνάβαλλου), αντίστοιχα, το φεστιβάλ δημόσιας τέχνης ολοκληρώνεται το φετινό Οκτώβριο, με τη συμμετοχή διεθνών καλλιτεχνών, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού της ΠΠΕ Πάφος 2017 .

H πόλη της Πάφου, ο θεσμός της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης Πάφος 2017 αλλά και το κυπριακό κοινό υποδέχτηκαν σήμερα , διεθνούς φήμης καλλιτέχνες όπως τον Ιταλό καλλιτέχνη Millo και τον επίσης διακεκριμένο Ιάπωνα εικονογράφο Usugrow.

Μαζί τους, προστίθεται στην ανακοίνωση  είναι οι Bane & Pest (SWI & CY), BillyGee (GR), Batu Gundal (CY), Χάρης Χριστοφόρου (CY), bankrupt.CY (CY), LUNE82 (GR), Alex Martinez (GR), Taxis (GR), Elmer Tunistra (NL), Mattia  Campo dall ‘Orto (IT), Meats (SWI).

Τα έργα υλοποιούνται από σήμερα 12 Οκτωβρίου μέχρι τις 17 Οκτωβρίου 2017 γύρω από την Πλατεία Μάρκου Δράκου στο κέντρο της Πάφου.

To φιλότεχνο, και όχι μόνο, κοινό  είχε τη δυνατότητα και θα έχει μέχρι τις 17 τρέχοντος  να δει τους καλλιτέχνες να δημιουργούν τις τοιχογραφίες μεγάλης κλίμακας, γεγονός από μόνο του εντυπωσιακό, και με την ευκαιρία να θαυμάσει τις τοιχογραφίες του 2016, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΥΠΕ

Pafos Daily

Αποσκοπούμε στην 24ωρη έγγυρη ενημέρωση σας.