Συγκλονίζει η ανακοίνωση της Αστυνομίας: Πότε θα σταματήσουν τα θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα;

Αυτούσια η ανακοίνωση 

ΕΛΕΟΣ! ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ;

Ένας εφιάλτης… μια πραγματικότητα. Mια πραγματικότητα που καμία οικογένεια δεν θέλει να βιώσει. Θανατηφόρες και σοβαρές οδικές τροχαίες συγκρούσεις. Νέοι άνθρωποι χάνονται πρόωρα και άδικα, κάποιοι άλλοι αναγκάζονται να ζήσουν διαφορετικά από πριν, ενώ αυτοί που μένουν πίσω θρηνούν καθημερινά…

Δυστυχώς, το σοβαρό πρόβλημα των τροχαίων δυστυχημάτων που μαστίζει τον τόπο μας συνεχίζεται, με αποτέλεσμα να χάνονται άδικα ζωές.

 

 

 

Σήμερα χάθηκαν δύο νέοι άνθρωποι ηλικίας 22 ετών.

Πότε θα σταματήσουν τα θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα; Ως Αστυνομία απευθύνουμε έκκληση για πολλοστή φορά προς όλους τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο δρόμο και να οδηγούν με σύνεση και συγκέντρωση.
Από πλευράς της η Αστυνομία καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες μέσα από εκστρατείες και διαφωτιστικές/ενημερωτικές εκδηλώσεις για την εμπέδωση της οδικής συνείδησης, την ευαισθητοποίηση και την ασφαλή διακίνηση των χρηστών του δρόμου, όμως χρειάζεται και την αμέριστη βοήθεια των οδηγών.

Σίγουρα τηρώντας τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας μειώνουμε στο ελάχιστο τους κινδύνους πρόκλησης οδικής τροχαίας σύγκρουσης. Ας προστατεύσουμε λοιπόν τους εαυτούς μας και όλους όσους χρησιμοποιούν το οδικό δίκτυο για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα.

Οι οικογένειες μας δεν μπορούν και δεν αντέχουν να θρηνήσουν άλλα θύματα στην άσφαλτο.

Pafos Daily

Αποσκοπούμε στην 24ωρη έγγυρη ενημέρωση σας.