Μαρκίδειο Θέατρο : Υπεγράφη το συμβόλαιο για το ακουστικό κέλυφος.

Με την υπογραφή του συμβολαίου για την κατασκευή και τοποθέτηση του ακουστικού κελύφους, ολοκληρώνεται σύντομα και το έργο της ανακαίνισης του Μαρκίδειου Θεάτρου. Το πρωί, ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος, υπέγραψε τα σχετικά συμβόλαια με την ανάδοχο εταιρεία “TELMEN LTD”, συνολικής δαπάνης 78.900 ευρώ, πλέον ΦΠΑ.

Μιλώντας κατά την υπογραφή του συμβολαίου, ο Δήμαρχος Πάφου σημείωσε την ανάγκη όχι μόνο για αυστηρή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων, αλλά και την επίσπευση των εργασιών στο μέγιστο δυνατό βαθμό, ώστε το  σημαντικό αυτό έργο πολιτιστικής υποδομής να είναι πλήρως έτοιμο για να φιλοξενήσει τις μεγάλες εκδηλώσεις του Πάφος 2017 έως το τέλος του χρόνου.

Από την πλευρά του, ο Τεχνικός Διευθυντής της “TELMEN LTD” Κώστας Γιαννάκη διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο για την αποφασιστικότητα της αναδόχου εταιρείας να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εμπρόθεσμη ολοκλήρωση των εργασιών και την αποπεράτωση του έργου το ταχύτερο δυνατόν.

Το ακουστικό κέλυφος θα κατασκευαστεί από εξειδικευμένη εταιρεία στην Αγγλία ειδικά για το Μαρκίδειο Θέατρο και η τοποθέτησή του θα γίνει από κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό.

ΠΗΓΗ : ΚΥΠΕ

Pafos Daily

Αποσκοπούμε στην 24ωρη έγγυρη ενημέρωση σας.