Γιατί το BMW 228i είναι το καλύτερο BMW που μπορείς να αγοράσεις.

Όταν σε ρωτάνε ποιο είναι το καλύτερο BMW που θα μπορούσατε να αγοράσετε καινούριο σκέφτεσαι το Μ4, το i8 ακόμα και το Μ235i αλλά κάνετε λάθος. Αυτό όμως είναι το 228i.

Το BΜW 228i μπορεί να έχει λιγότερα κυβικά και κυλίνδρους από το ανώτερο μοντέλο το Μ235i ή το Μ2 αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Το 228i είναι άξιο να ανταγωνιστεί με τα μοντέλα αυτά σε πολύ πιο χαμηλή τιμή.

Φωτογραφία από THE SMADE JOURNAL

Το BMW 228i μπορεί να κάνει τα πάντα που θα ήθελε να κάνει ένας petrolhead. Μπορείς να το πας σε μεγάλα ταξίδια και να είσαι άνετος σε όλη τη διαδρομή. Εκτός από άνετο είναι και γρήγορο. Επιταχύνει απο 0-100 χιλ./ωρα σε μόλις 5 δευτερόλεπτα που αν το σκεφτείς είναι πάρα πολύ καλό για τετρακύλινδρο κινητήρα.

Το πόσο οικονομικό είναι ένα αυτοκίνητο έχει γίνει ένα από τα κυριότερα κριτήρια επιλογής αυτοκινήτου με την πάροδο το χρόνου. Το BMW 228i καταναλώνει 6,5l/100 που δεν είναι και τόσο κακό για ένα αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων που μπορεί να ανταγωνιστεί με ακριβότερα αυτοκίνητα σαν το Μ235i.

To BMW 228i έρχεται με αυτόματο 8-ταχυτήτων για καλύτερη κατανάλωση και χειροκίνητο 6-ταχυτήτων που προορίζεται για τους αληθινούς petrolheads.

Pafos Daily

Αποσκοπούμε στην 24ωρη έγγυρη ενημέρωση σας.